Om mig

Mitt foto
Hej och välkommen till min lilla vrå. Här tänkte jag skriva lite tankar och funderingar om lite allt möjligt men framför allt om böcker jag har läst, läser just nu eller har på min önskelista över böcker jag vill läsa. Jag älskar känslan av att försvinna in i en annan värld för en stund och böckerna som lämnar en känsla av saknad efter sig är de bästa, oavsett kategori. Jag väljer gärna böcker som beskriver karaktärerna, går på djupet vad gäller känslor och personlighet och där det känns som om man lär känna dem som boken handlar om. Älskar också miljöbeskrivningar som gör att det känns som om jag är där. Efter några år med småbarn runt benen har jag äntligen hittat lusten och framför allt tiden att läsa igen. Var 6-8 vecka är vi ett gäng tjejer som träffas för att diskutera böcker och vi har alltid en bok som vi alla läst. Värdinnan för kvällen väljer den boken vi ska läsa till kommande träff och det är med stor förväntan och spänning den nya boken plockas fram.

måndag 30 september 2013

Reserverat på Bibblan


 Även om jag endast köper pocketböcker så blir det rätt dyrt i längden. Så E-böcker och vanliga lån, både av vänner och från bibblan, ska jag bli bättre på. 

Fick två boktips på vår bokkkubbsträff i torsdags och de har jag nu reserverat på biblioteket

1. "Berövad" av Liz Coley - en psykologisk thriller som handlar om en flicka på 13 år som försvinner men dyker upp tre år senare utan att minnas att hon varit borta


2. "Guld" av Chris Cleave (författaren till "Little Bee"). Är en berättelse om två vänner som kämpar mot varandra i cykling om en guldmedalj i OS London. Om tävlingsinstinkt, vänskap och viktiga val i livet. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar